Den 25 november blir det festkväll i konserthuset med buffé, orkester, dans och allmän härlighet. Jens Lundgren, bandoneonisten, kommer tillbaka med en kvintett. Vackrare än så här blir det inte!

Bästa tricket är att köpa sin biljett genom föreningen, för 299:- får du middag, ett glas vin/alkoholfritt alternativ och entré. Det är ett specialpris för medlemmar och vänner från när och fjärran.
Buffén är tapasaktig med paella, chorizo och patata brava med små tillbehör.
Maten kräver förköp! Swisha betalningen till 0705 43 42 45 och skriv ett meddelande vem/vilka betalningen gäller. Har du inte swish kontaktar du Ragnar på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så hjälper han dig med alternativa betalningssätt. Mejla också om du behöver specialkost.

Anmälan senast 20/11 för att få maten och specialpriset.

Vi som äter tillsammans är välkomna in klockan 18.

Endast entré kostar 120:- och köps via konserthuset eller direkt i dörren. Insläppet för milonga öppnar kl 19

DJ för kvällen är Graciela. Jens Lundgren spelar till dans med musikerna Love Nilsson, saxofon/flöjt, Cecilia Hultcrantz, violin, Stefan Wingefors, piano, och Fredrik Bergman, kontrabas.

Naturligtvis blir det även en och annan överraskning under kvällen, som för övrigt håller på till midnatt.

Den 28 oktober fortsätter vi fira föreningens 20 år. Det blir det bästa Tango Buenos Aros har att erbjuda - vår traditionella Tango y Vinos med överdådigt knytisbuffebord, musik i världsklass av DJ Roger och DJ Anna-Stina och förmodligen norra europas gosigaste dansare! Välkomna!

 Tyvärr har vi ställt in kurshelgen då underlaget inte var tillräckligt stort. Milongan blir av som planerat

Milonga: 20.30-00.30

är inte en traditionell Tango y Vino utan startar 20.30 och vi kommer mätta.

De som vill ha något lättare att äta/fika/kaffe/vin tar med det själv och ser till att allt plockas undan själv.

DJ Gunnar spelar

 

Tango Buenos Aros fyller 20 år i år och det ska vi fira med buller och bång. Det blir en hel räcka kalas, vi ska fira allt vi orkar hela hösten!
Så här härligt kommer det att bli, ta fram kalendern och håll i hatten:

Alltså, den här helgen blir ju alldeles fantastisk! Både Tedans på Blåsbogården den 4/3 kl 14.00 och Söndagsdans kl 19.00 dagen efter, som vanligt på Blåsbogården. Välkomna!!

Här kommer några hållpunkter för tangolivet i Västerås efter helgerna. Det blir som vanligt massa underbar dans - kom och njut!

26 januari: Calle och Katarina håller pröva på-workshop på Blåsbogården kl 18.30. Skicka dit alla danssugna bekanta.

Föreningens praktika tar jullov och sätter fart igen den 30 januari kl 20.00 på Malmaberg.

Och så blir det Tango y Vino den 11 februari, 18 mars, 8 april och 13 maj.

Och så blir det lite stunsig byråkrati - välkommen på årsmöte den 19 februari kl 19.00 på Blåsbogården.

 

Bästa Tangovänner

 

Lite information om kurshelgen den 18 och 19 mars och festen på lördagskvällen.

Vi får besök av Cristina Ramirez och Tommy Persson.

Många av de som varit medlemmar länge känner lärarparet sedan tidigare och vet att vi har en härlig helg framför oss.

De låter oss lockas med följande teaser:

Nu drar det ihop sig igen till Tango y Vino på Malmaberg.
Lördagen den 10/12 är det dax. Roger kommer att spela och som vanligt är det knytis.

Alltså, tag med valfri mat för dig och någon eller några till. Tag också med tallrik och bestick, glas, kaffekopp etc tillsammans med det du vill dricka och så dukas vårt långbord upp.

Dörrarna slås upp kl. 19:00.

Välkomna

I ännu ett samarbete mellan Kaffebyrån och Tango Buenos Aros möts de bästa av världar, det svenska fikat och den argentinska tangon.Välkomna till workshop och tedans den 4:e mars på Blåsbogården!
Kl 13 håller Anna-Stina och Sigrid en 60 minuters milongakurs. Den är gratis men du måste anmäla dig via mejl till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. 

Nu börjar vi ladda för tangokalas! Vi träffas på Malmabergs mötesplats (på Släggargatan3) den 5:e januari 2017 klockan 19.30 för lite bubbel och mingel. Klockan 20.00 drar dansen igång, Ingrid Centerdahl spelar för oss fram till klockan 00.30

I kafédelen i rummet bredvid serveras det lite smått att tugga på i form av hembakade piroger och fruktsallad fram till klockan 22.30. Det blir alltså inte en samlad middag för alla, utan vi dansar och äter lite huller om buller som det passar fötter och magar. Ta med egen dryck och något att dricka den ur! Piroger finns i kött- och vegvariant och vi köper in lite soppa och hoppas att ni som inte tål pirogerna kan äta den.

Visst ska vi fortsätta att nöta på tangokunskaperna även nästa år?!

Här kommer datum för kursstarterna, mer info kommer efter hand under fliken kurser, men varför inte anmäla dig redan idag genom att mejla till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

A-kurs:  Söndagar kl 17.30 på Blåsbogården med start 5 februari

B-kurs: Måndagar kl 18.30 med start 30 januari på Malmabergsmötesplats

C-kurs: Torsdagar kl 18.30 på Blåsbogården med start 2 februari

D-kurs: Torsdagar kl 20.00 på Blåsbogården med start 2 februari

 

Den 4-6 november har vi besök från Argentina med det fantastiska lärarparet Martin La Bruna och Andrea Bestvater. Vi som har haft förmånen ha dom som lärare tidigare vet att denna helg verkligen är något extra. Ni som tidigare inte har träffat dessa härliga människor ska verkligen passa på att anmäla er till denna kurshelg.
Varje workshop kostar per person 150 kr styck oavsett längd på workshopen.
Det finns även tillfälle för ett fåtal privatlektioner, dessa kostar 120 euro (ca 1170 kr) och betalning sker direkt till lärarparet på plats.
Anmälan som vanligt till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Helst i par, men det går bra att anmäla sig på egen hand så tar vi in er varefter vi får ihop jämnt antal förare och följare.

Tango y vino

På lördagen spelar DJ Graciela under kvällens milonga, denna kommer att hållas på Malmabergs mötesplats. Formen är som en vanlig Tango y Vino där alla tar med något att äta till Buffébordet och egen dryck efter smak. Samling med mingel kl 19.00.
 

fredagen den 4/11 hålls en två timmars workshop som är öppen för alla nivåer med start klockan 18:30. Den sista halvtimmen kommer att ägnas åt chacarera, den traditionella argentinska folkdansen och som dansas på många milongor världen över. Anmälan behövs och görs till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Priset är 150 kr per person. 

Vi planerar att fortsätta fredagskvällen ytterligare en och en halv timme med praktika för de som vill. Här behöver man inte anmäla sig och det kostar inget.

Kurser och nivåbeteckningar

Vi har skrivit lite annorlunda nivåbeteckningar än vi brukar. Här kommer en tolkningsnyckel: 

Nivå 1 =Passar för dig som dansar dina första två tangoår eller som vill jobba med grundteknik. 

Nivå 2=Passar dig som trivs på B och C i vårt kursutbud. 

Nivå 3=här behöver du ha dansvana  och nött många terminer på kurs. Passar dig som dansar på D eller har tagit ett par terminer på C 

Fredag – Plats Malmabergs mötesplats 

Privatlektioner  
Workshop 18.30 – 20.30 se ovan. 

Praktika 

Lördag – Plats Malmabergs mötesplats 


Workshop 1 lördag kl 10.00 – 11.30 
Nivå 1 – Tango salong 

Lunch 45 min 

Workshop 2 lördag 12.15-13-45 
Nivå 2 – Tango salong 

Workshop 3 lördag 14.00-15.30 
Nivå 3 – Tango salong  
  
Söndag OBS! Plats Blåsbogården 


Workshop 4 Söndag 10.00-11.30 
Nivå 2 – Tango Salong 

Lunch 45 min 

Workshop 5 Söndag 12.15-13-45 
Nivå 2 - Tango Vals 

Workshop 6 Söndag 14.00-15.30 
Nivå 3 – Tango vals 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och håll dig uppdaterad om vad som händer i föreningen.

Lägg till mig