Välkomna till trettonhelgsdans i två akter! Vi dansar in det nya tangoåret med en fest på Trettonsdagsafton och en brunchdans dagen därpå.

Vi börjar alltså den 5/1, med vår traditionella Tango Y Vino. Principen är enkel - vi bjuder varandra på världens kalas! Kom klockan 19.00 och ställ något gott på vårt gemensamma buffébord. Västeråsare som har lite närmre till kalaset koncentrerar sig på maten, och långväga gäster kan väl för enkelhets skull bidra med ost och sötsaker till efterrätt. Engångsmatgrejer finns på plats, vill du äta flottare får du ta med dig porslin. Ta också med det du vill dricka. Dansen håller på till klockan ett. Eller?
Vi hoppas på många tillresta gäster, och vi ska försöka hitta bäddsoffor åt er allihop. För klockan tio nästa förmiddag fortsätter balunsen, då blir det brunchdans på Blåsbogården, frukost och tango till klockan 14.00.
Men är det härligt, eller??
Ingen anmälan behövs för danserna, men kryssa gärna på vårt Facebookevent att ni kommer så vet vi ungefär hur många vi blir. https://www.facebook.com/events/1422159174684019/

Vill du sova över hos en Västeråsdansare, eller om du har en sovplats att erbjuda så mejla på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., så ska vi försöka ordna allt till det bästa. Tango Y Vino är gratis, alla bjuder varandra. Frukostdansen kostar 40:-, men tillresta gäster och de som erbjuder gästerna sovplats bjuder vi på frukosten.
Graciela Loscalzo och Karl-Åke Karlsson DJ:ar.
Ofantligt mycket välkomna, allihop!