Den 4-6 november har vi besök från Argentina med det fantastiska lärarparet Martin La Bruna och Andrea Bestvater. Vi som har haft förmånen ha dom som lärare tidigare vet att denna helg verkligen är något extra. Ni som tidigare inte har träffat dessa härliga människor ska verkligen passa på att anmäla er till denna kurshelg.
Varje workshop kostar per person 150 kr styck oavsett längd på workshopen.
Det finns även tillfälle för ett fåtal privatlektioner, dessa kostar 120 euro (ca 1170 kr) och betalning sker direkt till lärarparet på plats.
Anmälan som vanligt till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Helst i par, men det går bra att anmäla sig på egen hand så tar vi in er varefter vi får ihop jämnt antal förare och följare.

Tango y vino

På lördagen spelar DJ Graciela under kvällens milonga, denna kommer att hållas på Malmabergs mötesplats. Formen är som en vanlig Tango y Vino där alla tar med något att äta till Buffébordet och egen dryck efter smak. Samling med mingel kl 19.00.
 

fredagen den 4/11 hålls en två timmars workshop som är öppen för alla nivåer med start klockan 18:30. Den sista halvtimmen kommer att ägnas åt chacarera, den traditionella argentinska folkdansen och som dansas på många milongor världen över. Anmälan behövs och görs till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Priset är 150 kr per person. 

Vi planerar att fortsätta fredagskvällen ytterligare en och en halv timme med praktika för de som vill. Här behöver man inte anmäla sig och det kostar inget.

Kurser och nivåbeteckningar

Vi har skrivit lite annorlunda nivåbeteckningar än vi brukar. Här kommer en tolkningsnyckel: 

Nivå 1 =Passar för dig som dansar dina första två tangoår eller som vill jobba med grundteknik. 

Nivå 2=Passar dig som trivs på B och C i vårt kursutbud. 

Nivå 3=här behöver du ha dansvana  och nött många terminer på kurs. Passar dig som dansar på D eller har tagit ett par terminer på C 

Fredag – Plats Malmabergs mötesplats 

Privatlektioner  
Workshop 18.30 – 20.30 se ovan. 

Praktika 

Lördag – Plats Malmabergs mötesplats 


Workshop 1 lördag kl 10.00 – 11.30 
Nivå 1 – Tango salong 

Lunch 45 min 

Workshop 2 lördag 12.15-13-45 
Nivå 2 – Tango salong 

Workshop 3 lördag 14.00-15.30 
Nivå 3 – Tango salong  
  
Söndag OBS! Plats Blåsbogården 


Workshop 4 Söndag 10.00-11.30 
Nivå 2 – Tango Salong 

Lunch 45 min 

Workshop 5 Söndag 12.15-13-45 
Nivå 2 - Tango Vals 

Workshop 6 Söndag 14.00-15.30 
Nivå 3 – Tango vals