Tango Buenos Aros fyller 20 år i år och det ska vi fira med buller och bång. Det blir en hel räcka kalas, vi ska fira allt vi orkar hela hösten!
Så här härligt kommer det att bli, ta fram kalendern och håll i hatten:

 

Onsdagen 20 september blir det milonga med levande musik. Konserthuset bygger sin “lill-lördag” kring oss och Jens Lundberg, som kommer med en trio. Vi passar också på att kicka igång kursterminen med en pröva på-workshop för nyfikna.

den 28 oktober blir det Tango y Vino Sentimental special!

Vi firar våra 20 år med att färdas tillbaka till 20-talet, låt gärna det inspirera kläder och matval. Det var en tid när tangon var farlig och skitig, och dansades på skumma ställen. Vi kommer att förse er med inspirerande filmklipp framöver, men ni kan redan nu börja odla en gangsterkänsla för kvällen. 
Under middagen, som vi som vanligt fixar tillsammans med knyt, finns det möjlighet att roa eller oroa - sjung, tala, dansa, spexa! Vill du bidra, prata med någon av oss i jubileumsgruppen. Vi kommer också ordna någon sorts fotovisning, så plocka gärna fram foton från föreningens långa liv. Vi återkommer med info om det, men bilderna ska vara digitala, plåta av pappersbilder eller annat du vill ha med.
Detta är festen när vi njuter av nuet och blickar bakåt.

Lördagen den 25 november blir det galakväll i konserthusets foajé.

Detta blir en glittrande kväll, då vi fyller huset med dansare från när och fjärran och musikintresserade västeråsare. Jens Lundberg kommer med kvintett och spelar. Det kommer att finnas lättare mat att köpa i restaurangen. Det kommer finnas prasslande klänningar, bubblande vin, tindrande ögon och världsarvsklassad musik och dans!
Det här är kvällen när vi firar oss och trycker ifrån i ett kraftfullt, sugande steg mot framtiden!

Söndagen den 17 december

Vi avrundar vår makalösa höst med en Söndagsdans Special, extra lång milonga och champagne om det fortfarande finns något kvar i jubileumskassan…

Jubileumsgruppen består av Ragnar (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.), Bittan, Arnaldo, Heike (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.), Robban (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.) och Sigrid (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.), prata med oss om du vill bidra på Tango y Vino Sentimental special eller om du har några frågor.