Den 28 oktober fortsätter vi fira föreningens 20 år. Det blir det bästa Tango Buenos Aros har att erbjuda - vår traditionella Tango y Vinos med överdådigt knytisbuffebord, musik i världsklass av DJ Roger och DJ Anna-Stina och förmodligen norra europas gosigaste dansare! Välkomna!

Vi knorrar till 20-årskalaset med att ha 20-talstema, och vi hoppas att alla gäster väljer kläder som ni associerar till den tiden. Arnaldo har letat fram ett youtubeklipp som kan vara inspirerande, www.youtube.com/watch?v=lFjTRee8uLc. Om fler vill bidra med inspiration så gör gärna det i facebookgruppen Vi som dansar tango i Västerås.

Under kvällen kommer vi ha en bildvisning från Tango Buenos Aros alla underbara år, och för att de ska bli något att titta på behöver vi era bilder! Kolla igenom gamla foton. (Bilder som inte existerar digitalt går att plåta av med mobilen.) Eller vill du fota något om din egen tangopromenad i Västerås, som skosamlingen, första tangoskivan, en affisch eller annons från förr, de beryktade första kursmanualerna… Vi berättar vår 20-åriga historia tillsammans! Skicka bilderna till Karl-Åke (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.) eller Sigrid (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.)

Vi vill också att du tar en fundera på hur länge du har dansat tango, och hur länge du på olika sätt gjort det i vår fantastiska förening.

Om någon vill dela något med kamraterna denna kväll så går det bra, tala med våra värdar Arnaldo och Heike. (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. )

Vi träffas på Malmabergs mötesplats klockan 19. Som vanligt har alla med sig något att ställa på det gemensamma buffébordet, mat eller efterrätt. Vi packar också eget porslin och dryck.

Det var mycket information, här kommer snabbgenomgången:

NÄR: 28 Oktober kl 19.00
VAR: Malmabergs mötesplats
KLÄDER: Ja, helst 20-talsinspirerade
MAT: Knytiskalas
GLÖM INTE!: Bidra med foton!
ANMÄLAN: nej
BETALNING: Nej, i vår föreningen bjuder vi varandra och hjälps åt
Varmt välkomna!