Styrelsen bjuder in oss till ett medlemsmöte 25 november klockan 17 på Blåsbogården. Dit kan du komma och träffa dina tangokompisar, prata om vad du tycker är viktigt i vår förening, komma med idéer och erbjudanden till dem som organiserar vår verksamhet eller ställa frågor till dem.

Föreningen går igenom en hel del förändringar just nu. Vi behöver både utvärdera förändringar som är gjorda och prata om våra visioner för framtiden! Dagordningen är tänkt så här, men hör gärna av er till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. om ni hellre ser att vi disponerar tiden på ett annat sätt.

Agenda för medlemsmöte 25/11 2018

  • Föreningens ekonomi - hur ser det ut nu? Kjell får ordet och efter det finns möjlighet att ställa frågor.
    Huvudsakligen informationspunkt.

  • Kursverksamheten. Kort dragning av deltagarnas utvärderingar av höstterminens kurser och de eventuella förändringar som görs till nästa termin utifrån detta. Diskussion: vad är viktigt för att du ska vilja gå terminskurs eller helgkurs?

  • Fester. Vad vill vi och hur gör vi det? Varför brister engagemanget? Hur tycker du att prissättningen känns?
    Diskussionsfråga!

  • Söndagsdans och practilonga - är det vad vi vill ha eller behöver vi skruva på koncepten?
    Diskussionsfråga.

Efter mötet blir det söndagsdans! Självklart ser vi till att det finns fika när vi har möte! Och vi bjuder på Söndagsdansen för dem som kommer till mötet.

Välkomna!