Under medlemsmötet producerade vi en hel driva lappar med önskemål på vad föreningen ska göra, och hur. Så många härliga idéer och nyttiga tips! Stort tack till alla medlemmar som gjort sin röst hörd och på så sätt jobbat för att Tango Buenos Aros ska fortsätta vara en alldeles förträfflig förening!

En del av budskapen är lätta att omsätta i praktiken, andra måste bearbetas mer. Många lappar har också helt motstridiga önskemål, precis som diskussionen var under mötet. Vi är ganska många, och vi tycker olika.

Nu kommer styrelsen jobba vidare med alla inspel. Målet är att sålla ut åsikter som har direkt bäring på föreningens ekonomiska planering och se till att nästa års budget återspeglar medlemmarnas uttryckta vilja. Några av inläggen som handlar om aktiviteter kommer att återfinnas i verksamhetsplanen för nästa år och annat lämnar vi över som inspiration till nästa styrelse.

Protokollet från mötet kan du läsa här, och styrelsen kommer att berätta varefter hur “önskningar och erbjudanden” blir verklighet. Har du mer på hjärtat kan du alltid mejla styrelsen på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.