Vill du vara med i Buenos Aros förar- och följarpool?

I förar- och följarpoolen finns du med som stödförare/-följare och blir kontaktad under kursernas gång när en partner står utan förare/följare vid enstaka tillfällen. Tanken är att om någon kursdeltagare saknar sin partner vid något tillfälle under kursens gång så kan kursledaren kalla in en stöddansare. På detta vis minskar vi situationer under lektionerna att förare/följare behöver sitta och vänta för att det saknas förare/följare.

 

Hur går det till?

 * De som är intresserade anmäler sig till förar- och följarpoolen och anger vilka nivåer man kan tänka sig att hoppa in på. Gör det till Sven-Göran på mejl Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

* Kursdeltagare som vet att hen ska vara borta någon lektion anmäler planerad frånvaro till kursledaren.

* Kursledaren skickar en fråga till poolen, via sms eller facebook/messenger, om någon ur poolen vill stöddansa det aktuella tillfället och vilken kurs det gäller.

*  Den som först svarar blir utvald som stöddansare.

 Villkor och regler

 

* Kursledaren berättar aldrig vem som saknas utan endast om det behövs en förare eller följare eftersom vi växlar partner under lektionen.

De som ställer upp och är med i förar- och följarpoolen får vara med på lektionen utan kostnad under förutsättning att man betalt medlemsavgiften.

Stöddansare förbinder sig till dansa de figurer och de övningar som kursmomentet handlar om. Som stöddansare ska du vara en trygg danspartner och underlätta för lektionen samtidigt som du får möjlighet att själva delta gratis.

Begränsning

 

* Man har inte rätt att kliva in som stöddansare under en hel kurs. Är man intressera av detta anmäler man sig som vanlig som deltagare till kursen och betalar medlemsavgifter.