A-kurs för dig som är nybörjare eller inte har dansat på länge. Grundläggande teknik och användbara tangosteg. Inga förkunskaper krävs. Vi tar bara in jämna par, men det går bra att singelanmäla sig och hoppas att någon annan lämplig också gör det. Instruktörer är Katarina Bruno, Calle och Göran.

Måndagar 20.00 - 21.30

B-kursen sträcker sig över två terminer, med olika innehåll vår- och hösttermin. Här arbetar vi in tangons grund i kroppen och lär oss lite snygga tangomoves. Lärare: Ulla, Roger och Pia.
måndagar 18.30 - 20.00

C-kursen är för dig som dansat minst tre terminer. Den sträcker sig över tre terminer, den här terminen blir det boleos och ganchos att smycka dansen med. Lärare Anna-Stina och Lars.
Torsdagar 18.30 - 20.00

D-kurs är för avancerade dansare som vandrat många tangomil och dansar socialt regelbundet. Gästlärare under terminen är Bianca Cruzeiro och Martin Rylander samt Maria Garcia och Gustavo Salcedo. Per och Kristina alt Helena är instruktörer.
Torsdagar 20.00 - 21.30

Alla kurser är på Viksängsgården i vår. Terminsavgiften är på 750 kronor, och till det kommer en medlemsavgift på 200 kronor om året. Vi bjuder alla nya dansare på medlemsavgiften första dansåret! Anmäl er på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och betala in terminsavgift och medlemsavgift på plusgiro 1 00 65 20-9