UPPDATERING 24/4 2020:

På grund av att situationen runt Covid-19 inte har förbättrats har styrelsen beslutat att förlänga uppehållet i all föreningens verksamhet till och med maj månad. Vi återkommer med nytt besked efter detta.  

 

Gällande kurser och danskort som inte kunnat nyttjas så är detta under diskussion. Grundtanken är att både medlemmar och föreningsekonomin ska gå så skadefria som möjligt.

 

UPPDATERING 26/3 2020: Styrelsen har beslutat att förlänga den inställda verksamheten med fyra veckor, alltså till 23 april då vi återkommer med ny information.

 

Styrelsen för Tango Buenos Aros har beslutat att ställa in alla fester, all söndagsdans och praktilonga i föreningens regi under två veckor med omedelbar verkan och efter denna period återkommer vi med nytt besked.

Kurserna skjuts på framtiden. Planen är att kurserna ska komma igång igen där de slutade när vi återupptar verksamheten, alla har sina kursplatser och betalningar kvar. Detta innebär alltså att nybörjarkurs, fortsättningskurs och temakurser inte kommer att genomföras under denna period.

För mer information om detta, maila: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.