Medlemmar i Tango Buenos Aros! Nu på söndag 10/1 kl 18.00 till 19.00 är det digitalt medlemsmöte för första gången. Mötet går till så att ni klickar på länken nedan. Om ni vill prata så är det bra om ni har mikrofon och kamera igång. 

---

(länk finns i nyhetsbrevet)

---

Vi kommer att inleda med att gå igenom mötesordning, som digital handuppräckning och tekniska frågor. Sen går vi in på följande ämnen:

  • Ska vi ha fortsatt helt individuella kurser under våren? Ska vi ha dessa parallellt med kurser för par? Vad ska vi ha för teman till våren?
  • Hur fortsätter vi med socialdansen? Är söndagspraktilonga bra? Praktika på onsdagar?
  • Övriga frågor.

Första frågan kommer att vara en gruppdiskussion. Som ni ser är det hela inriktat på att diskutera möjligheterna till verksamhet under Covid-19 och framöver. Det är öppet för att diskutera övriga frågor.

Som avslutning på mötet hoppas vi kunna visa en 16 minuter lång film som tagits av Andreas Ågren i föreningens barndom. Det är Tangata Rea som spelar på en fest på bryggargården och föreningen dansar till. 

 

För mer information om detta, maila: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.