För att skapa sköna möten mellan tangodansare i Örebro och Västerås ordnar föreningarna tillsammans en tvåhelgers tangokurs. Första lördagen, den 13 april, blir det två workshops i Örebro, och veckan efter möts vi i Västerås, och då erbjuds del två av lektionerna.

Charlotte Rivero står för undervisningen.

Det kostar 150:- per workshop på hemmaplan, men föreningarna bjuder gäster från grannföreningen på kurserna. Alltså betalar du 300 kronor till din egen förening och får 4 workshops! (Jag vet, vi är inte kloka...) Utsocknes dansare är så klart också välkomna, men får betala för sig på båda ställena.

Lektionerna är inte nivåindelade, här finns material att jobba med för både färskare och mer rutinerade dansare. Och det blir milongor på kvällarna som naturligtvis är öppna även för dansare som inte kursar!

Så här ser programmet ut:

13 april i Örebro, Kulturens hus, Tullängsskolan

15.00-16.30 Kommunikation och närvaro i paret, del 1

16.30-17.00 praktika/paus

17.00-18.30 Ta fram målarpaletten! Vacker, njutbar, lekfull och musikalisk tango, del 1

18.30-19.00 paus/praktika

19.00 milonga med mat och dans. DJ: Aldo Villanueva. Tango Rio Negro ordnar med mat till självkostandspris.

20 april i Västerås, på Viksängsgården.

15.00-16.30 Kommunikation och närvaro i paret, del 2

16.30-17.00 praktika/paus

17.00-18.30 Ta fram målarpaletten! Vacker, njutbar, lekfull och musikalisk tango, del 2

18.30-19.00 paus/praktika

19.00 Milonga med mat och dans. DJ: Ingrid Centerdahl. Tango Buenos Aros ordnar mat till självkostnadspris.

Västeråsdansare anmäler sig via mejl till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., det gäller även kurserna i Örebro. Vi behöver vet vad du heter, om du vill gå båda temakurserna, vem du dansar med eller om du singelanmäler dig och vill stå på väntelista för partner. Behöver du skjuts till Örebro eller har du plats i bilen? Skriv så försöker vi förmedla kontakt. Betalning sker kontant på plats. Använd också gärna vår Facebooksida för att prata ihop dig med andra dansare.  Viksängsgården i Västerås hittar du här. Tullängsskolan i Örebro hittar du här  Ok, det här var lite komplicerat. Och något nytt. Frågor mejlas lämpligen till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..