Temakurs extra - teknik i paret
På grund av för lågt deltagande på fortsättningskursen ställs den in denna termin. I stället utökar vi med ytterligare en temakurs för dem som har dansat tango ett tag men vill träna och fördjupa sin teknik i paret. 

Start v. 40 (10 tillfällen)

Plats och tid: Måndagar 18.00-19.30, Dingtuna bygdegård

Instruktörer: Rita Caldas och Panagiotis (Panos) Triantafillou, Anna-Maria och Sven-Göran Febo (kursen ges delvis på engelska)

Rita och Panos kommer från den nystartade tangoskolan Tango Barrio i Stockholm och gästundervisar hos oss i Västerås under hösten 2021. 

 

Innehåll: Temakurs extra ger en fördjupad möjlighet att träna sin teknik i paret. Vi tränar på vår egen balans, kroppshållning, kontakt och aktivering för att få en mer dynamisk och mindre mekanisk dans. 

Förkunskaper: Temakursen är för dig som har en trygg grund i den argentinska tangon och och känner att du har koll på grundstegen.  

Vid kursen tillämpas fasta par av danspartners och inga byten sker under kursens gång då vi vill minska risken för smittspridning av Corona. Anmälan kan därför endast göras parvis. 

Om du inte har någon danspartner finns möjlighet att annonsera efter detta i facebook-gruppen Dansar tango i Västerås.  

Avgift: 900 kr.  Om du också betalar fullt pris på temakurs 1 och 2 betalar du endast 600 kr för att delta i temakurs extra. 

För att gå kurs inom föreningen Buenos Aros behöver du vara medlem, årsavgiften är 200:- för medlemskap. Kursavgiften och medlemsavgiften ska vara betald innan andra kurstillfället. Använd vårt plusgiro: 1 00 65 20-9 eller Swish 1234109187, skriv in namn och adress. 

Gör din anmälan här Både följare och förare behöver göra en egen anmälan. 

Varmt välkomna!