Kurser

Nybörjare eller van tangodansare? Det spelar ingen roll vi har kurser på flera nivåer. För att kunna delta i våra kurser behöver du vara eller bli medlem. Välkomna att lära dig dansa argentinsk tango med oss i Västerås tangoförening Buenos Aros.

Aktuella kurser

Grundkursen i argentinsk tango är för dig som är nyfiken på att dansa argentinsk tango eller har dansat tango 1–3 terminer.
Känner du att du behärskar att föra några stegkombinationer samt koppla musiken till dina steg och vill utveckla dina förmågor ytterligare så är det här kursen för dig.

Frågor och svar

Vi strävar efter jämna par på våra kurser så du får gärna anmäla dig med en partner. Om du inte har en partner så ställs du på väntelista och paras ihop med förare/följare efter hand som anmälningar kommer in.

Välj kläder som gör att du kan röra dig fritt, det går bra att dansa i vardagskläder, men du väljer vad du känner dig bekväm i. Dina skor bör ha bra glid mot golvet och får gärna vara ganska lätta med tunnare sula. Du behöver inte ha klackskor men vill du ha det så använd ett par som säkert sitter kvar på foten.