Välkommen till Tango Buenos Aros nya webbplats

Äntligen är vi igång med en helt ny webbplats för dig som är nyfiken på vår verksamhet eller redan är medlem.

Du som vill ta del av nyheter från Tango Buenos Aros anmäl dig gärna till nyheter via mejl. Då får du ett mejl när en nyhet publicerats här på webbplatsen och kan lätt hålla koll på vad som händer i föreningen och när nya danser eller kurser är på gång.

Anmälan kan du göra längre ned på denna sida.

Som medlem kan du skapa ett konto

Vi rekommenderar dig som betalat medlemsavgift att skapa ett medlemskonto på webbplatsen. Med medlemskontot får du tillgång till:

  • alla våra nyheter även de som publiceras under kategorin Medlemsinformation
  • sidan medlemsinformation som exempelvis innehåller gemensamma dokument för föreningen.


För att skapa ett medlemskonto gå till sidan Skapa medlemskonto. Fyll i uppgifterna och skicka in din ansökan. Vi i föreningen kommer sedan att gå igenom din ansökan och jämföra mot vår lista av betalande medlemmar. Detta kan ta lite tid då det sker på ideell grund.

Fotografier och GDPR

Vi tycker det är väldigt roligt att Lars of Sweden lånat ut bilder han tagit i föreningen genom åren. Vi har försökt kontakta dig som är med på bild för att få ditt godkännande att du är med på bild. Det är vi också skyldiga enligt GDPR.

Men det finns ett flertal bilder med ett myller av tangodansare och har vi missat att tillfråga dig och du inte vill vara med på bild på har du alltid rätt att säga till så plockar vi bort den aktuella bilden. Skicka ett mejl till i sådant fall.  

Anmäl fel eller problem

Upptäcker du några fel eller problem med den nya webbplatsen. Mejla gärna in detta till

Nyheter till din mejl

Få nyheter om danser, kurser och mycket mer direkt till din mejl från hos i Tango Buenos Aros.